Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Beštia: Tehotnú tínedžerku mal znásilniť a potom bodnúť do brucha!

Nikitta a jej údajný vrah Carl Whant
Nikitta a jej údajný vrah Carl Whant (Zdroj: ggsnews.com)

NEWPORT - Nikitte zostávali dva týždne do pôrodu. Jej priateľ a otec dieťaťa Ryan bol vonku so svojím kamarátom Carlom. Ten sa ale nadránom vyhovoril, že už musí ísť domov. Namiesto toho zamieril do domu tínedžerky, kde ju znásilnil a dobodal.

Ryan Mayes (18) a Nikitta Grenderová (†19) boli síce veľmi mladí, na bábätko sa však veľmi tešili. Pre dcéru už mali vymyslené aj meno - Kelsey-May. Skôr než ju však mohli privítať na tento svet, do cesty im prišla smrť v tej najtragickejšej podobe.

Mladík si v osudnú noc vyšiel so svojím najlepším kamarátom, vzdialeným bratrancom Carlom Whantom (27) na pár drinkov. Pod zámienkou, že musí ísť kúpiť cigarety pre svoju babičku, sa Whant v skorých ranných hodinách vyparil. Nešiel však domov. Zamieril do domu zaľúbencov.

Whant vedel, že ho Nikitta nemá rada. Tušila totiž, že má na jej priateľa zlý vplyv. Často spolu chodili do barov a brali aj kokaín. Vlámal sa do domu, tehotnú mladú ženu znásilnil a potom ju nožom bodol do brucha. Čepeľou zasiahol nenarodené dieťa. Potom bodol Nikittu do krku a preťal jej tepnu. Nebohé telo ženy položil na posteľ a zapálil ju. Myslel si, že tým zničí všetky dôkazy a celé nešťastie bude vyzerať ako nehoda.

Polícia sa však k pravde dopátrala a Whata obvinila z vraždy. Ten všetky obvinenia popiera. Na súde, ktorý bude pokračovať, odmietol vypovedať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu