Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Záhadná smrť: Krásna Naishel (†14) na vyučovaní skolabovala!

Naishel Kellyová bola výborná žiačka
Naishel Kellyová bola výborná žiačka (Zdroj: YouTube)

SUSSEX - Veselá dievčina, ktorá sa na obede ešte čulo bavila so svojimi spolužiačkami, o niekoľko minút záhadne zomrela. Jednej z najnadanejších žiačok prestížnej britskej školy v Brighton College sa stal osudným prvý deň po zimných prázdninách.

"Odišla do školy ako normálne, úplne zdravé dieťa. Vzali nám ju tak skoro, keď začala rozkvitať v mladú ženu s úžasnou budúcnosťou pred sebou," povedala pre denník Daily Mail babička dievčaťa.

Naishel Kellyová sa na hodine krátko po obede začala sťažovať, že sa jej ťažko dýcha a bola prevezená k školskému lekárovi. Po zhoršení stavu dievča okamžite transportovali do nemocnice. Pri prevoze ale zomrela, lekári už len konštatovali smrť.

Podľa vyšetrovania Naishel mohla mať alergickú reakciu na orechy z čokoládovej tyčinky podávanej pri obede. Riaditeľ školy však túto možnosť vylúčil s tým, že školská jedáleň práve kvôli alergiám servíruje študentom len potraviny bez obsahu orechov. Súdny lekár sa taktiež vyjadril, že dievča sušienku naozaj zjedlo, ale nebola to príčina smrti.

"Celá škola je jej smrťou zničená. Bola veľmi obľúbená a bude všetkým strašne chýbať," povedal riaditeľ školy Richard Cairns. Jej spolužiaci už založili niekoľko smútočných stránok a na Youtube nahrali spomienkové video.

Záhadná smrť žiačky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu