Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otec popravil dcérku (†13): Priamo na ulici ju strelil do hlavy!

Souzan v lete odišla z domova
Souzan v lete odišla z domova (Zdroj: Facebook)

STOLZENAU - Mestečko Stolzenau v Dolnom Sasku sa spamätáva z hroznej tragédie. Rodinné spory tu vyvrcholili vraždou. Otec Ali B. (35) popravil svoju dcéru Souzan (13) priamo na ulici strelou do hlavy.

Souzanini spolužiaci vypovedali, že dievča mnohokrát prišlo do školy s monoklom či modrinami. Neustály teror zo strany otca sa rozhodlo vyriešiť po svojom. Hoci nebolo ešte dospelé, odmietalo žiť so svojou rodinou kurdských prisťahovalcov a v lete sa odsťahovalo.

V pondelok popoludní sa rozhádaní mali zísť, aby záležitosť prediskutovali so sociálnou pracovníčkou. Otec však na schôdzku dorazil s nabitým revolverom v rukáve. Keď prišli obe strany, vytiahol na nič netušiacu dcéru zbraň a niekoľkokrát ju strelil.

Ohliadka tela odhalila, že vraždiaci otec trafil svoju dcéru šiestimi guľkami. Zasiahli ju do hlavy, krku a hrudníka. Žiačka siedmej triedy padla mŕtva na chodník. Jej otec okamžite utiekol. Do pátracej akcie boli nasadené aj vrtuľníky. Muža, ktorý chladnokrvne popravil svoje dieťa, hľadajú stovky policajtov.

Matka, ktorá sa masakru vlastného dieťaťa prizerala, sa zrútila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu