Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragický piatok trinásteho: Pekná Megan (†11) na vyučovaní skolabovala!

Megan Whiteová
Megan Whiteová (Zdroj: Facebook)

BRISTOL - Megan Whiteová bolo veselé a usmievavé dievča, ktoré pár chvíľ pred svojou smrťou ešte žartovalo so spolužiakmi. Onedlho sa počas poobedňajšieho vyučovania zrútilo a v nemocnici zomrelo na krvácanie do mozgu. Piatok trinásteho sa tak pre jej rodičov stal naozaj nešťastným dňom.

Zamestnanci školy v Cheltenhame po kolapse okamžite zavolal sanitku a dievča previezli do nemocnice v Bristole, kde podstúpilo operáciu. Jej život však už nedokázali zachrániť.

"Chystala sa ísť po škole ku kamarátke a o 11.30 mi napísala, aby som ju nechodila vyzdvihnúť. Jej učitelia a priatelia povedali, že bola veselá a smiala sa. Tesne po obede odpadla. Stalo sa to tak rýchlo, že lekári už nemohli vôbec nič urobiť," uviedla so žiaľom jej matka.

Šokované okolie zaplavilo Facebook a rodinný dom smútočnými kondolenciami a kvetmi. Podľa príbuzných bola Megan krásna, ale nikdy nie márnomyseľná. Vždy, keď išla do mesta, kamarátom nakúpila oveľa viac vecí ako sebe.

"Megan bola krásna, temperamentná dievčina, obľúbená u spolužiakov a učiteľov. Bolo to veľmi ťažké pre tých, ktorí ju poznali. Ponúkame poradenstvo a podporu žiakom, ktoré im pomôžu vyrovnať sa s touto správou, " uviedla riaditeľka školy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu