Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Silikónová 60-ka na červenom koberci: Vnady je trhali kožený outfit!

Dolly Parton natrieskala objemné vnady do priliehavého outfitu. Zobraziť galériu (4)
Dolly Parton natrieskala objemné vnady do priliehavého outfitu. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Sexi aj na staré kolená! Ak niekto vie, ako narobiť okolo seba ten správny rozruch, rozhodne je to Dolly Parton. Americká speváčka má síce na krku už 65-ku, aj vďaka plastikám sa však udržiava v skvelej forme. Umelé vnady má také pevné, že kožený materiál na nich praská vo švíkoch!

Takto vyzerá diva na hollywoodsky spôsob! Hoci Dolly Parton svoju obrovskú lásku k chirurgickým zákrokom nezaprie, pozornosť okolia si užíva na maximum. Dôkazom môže byť spoločenská párty s názvom Vh1 Divas Celebrates Soul, ktorá sa uplynulú noc konala vo Veľkom jablku. Blondínka bola pred paparazzmi doslova nezastaviteľná!

Výrazné líčenie, tesná módna kreácia a ruka hore – takto nastajlovaná a vo výbornej nálade sa Dolly pred fotografov prirútila ako „veľká voda“. V nohaviciach a úzkom outfite s koženými strapcami strúhala jednu pózu za druhou. Veď do svojho zovňajšku už na prvý pohľad investovala nemalú sumu peňazí. Tak prečo výsledok mnohých plastík vlastne neukázať?

Ktovie, či o pol storočia neskôr bude podobne vyzerať aj Dollyina krstná dcéra Miley Cyrus. Tá sa totiž nedávno zviditeľnila po boku milenca v róbe s odvážnym výstrihom, ktorý rozhodne nezíval prázdnotou. Sladká 19-ka tak okamžite vyvolala špekulácie, že za plnší dekolt vďačí šikovným rukám chirurga. Tá tieto fámy síce poprela, no pravdu pozná len ona sama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu