Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Miley Cyrus dozrela: Odvážny výstrih a okrúhle vnady v ňom!

Miley Cyrus a Liam Hemsworth Zobraziť galériu (2)
Miley Cyrus a Liam Hemsworth (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Stáva sa z nej ozajstná žena! Miley Cyrus (19) sa cestou mladíckej výstrednosti snaží zaradiť do sveta dospelých už nejaký ten rok. No hoci doteraz pôsobila len ako sladké dievčatko v príliš provokatívnych outfitoch, tieto časy sú zrejme minulosťou. Stačí sa pozrieť na jej novonadobudnuté krivky. Jej dekolt viac nezíva prázdnotou!

Vyrástla v oslnivú krásku! O tom, že Miley Cyrus dostala do vienka fyzických predností viac než dosť, žiaden fanúšik nikdy nepochyboval. Až donedávna však speváčka a herečka v médiách vytvárala obraz rebelky, ktorá chce dospieť príliš rýchlo – marihuanou, rečami o sexe a odhaľujúcimi šatami. Svoju nie najlepšiu povesť našťastie poopravila začiatkom tohto týždňa na červenom koberci. Konečne o nej hovorili ako o dáme!

Odhaľujúca róba, romantický účes a dekolt, čo stojí za pohľad – takto nastajlovaná sa plavovláska objavila na piatom ročníku galavečera CNN Heroes: All-Star Tribute. A aj keď jej výstrih obnažoval pokožku v naozaj neskromnej miere, vulgárne vôbec nepôsobila. Práve naopak, zanechávala dojem distingvovanej hviezdy svetového formátu. Niet divu, že takmer po celý čas stál po jej boku milenec Liam Hemsworth. Veď kto už by sa chcel od takýchto ženských kriviek odlepiť?

Miley Cyrus a Liam
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: isifa)

Či sa zrelosť odrazí aj v speváčkinom správaní, zrejme ukáže až čas. Pred pár týdňami totiž oslavovala sladké 19. narodeniny, na ktorých sa už opäť zapísala ako notorická „hulička“. Od kamarátky Kelly Osbourne totiž dostala veľavravný darček. "To je úžasné. Keď dostanete tortu "Bob Miley", viete že fajčíte priveľa trávy," zhodnotila s úsmevom. Či by si však z jej prístupu mali brať príklad aj nedospelí obdivovatelia, je už naozaj na zamyslenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu