Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Úplne donaha a silikóny vpred: Takto oslavuje Rambo v sukni!

Jodie Marsh Zobraziť galériu (8)
Jodie Marsh (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Rebelku v sebe nezaprie! Hoci sa Jodie Marsh nedávno zviditeľnila najmä oceľovými svalmi, chuť pretŕčať intímne partie nestratila. Pri príležitosti svojich 33. narodenín sadla na motorku. Ukázala sa tak, ako ju stvorila príroda a ruky plastického chirurga – úplne nahá s umelými vnadami!

Keď oslava, tak poriadna! Narodiť sa deň pred Štedrým dňom nemusí automaticky znamenať menej pozornosti zo strany okolia, práve naopak. Svoje vie o tom aj Jodie Marsh, ktorá namiesto prijímania darčekov jeden pikantný venovala svojim fanúšikom. Zapózovala si v Evinom rúchu a výsledok „zavesila“ na web!

Silikóny prelepené srdiečkami, kožušina na hlave a namiesto nohavičiek iba tetovanie – v takejto provokatívnej póze sa britská modelka posadila pred objektív. „Tak. Toto je môj darček pre vás všetkých. A čo dostanem ja od vás? Ha ha,“ komentovala Jodie odvážne zábery bez šiat. Tie však neskôr odstránila a na profile si ponechala len fotku so silným strojom a týmito slovami „Ja nahá na mojom Harleyi.“

Či práve takýmto spôsobom svalnatá prsaňa potešila svojich nasledovníkov na maximum, už posúďte sami. Isté však je, že medzi hanblivky rozhodne nepatrí. S vyšportovaným telom jej poriadne narástlo aj sebavedomie. Ktovie, ako dlho bude trvať jej tohtoročná oslava narodenín a Vianoc. Odštartovala ju totiž vo viac než šteklivom štýle!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu