Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexica z Miss Carat Tuning: Dráždivé pózy v šteklivej bielizni!

Monika Šutyová sa odviazala pred objektívom v sexi bielizni. Zobraziť galériu (9)
Monika Šutyová sa odviazala pred objektívom v sexi bielizni. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Dvojitá nádielka sexepílu! Na to, aby dáma pomotala hlavu mužovi, jej zvyčajne stačí postavička ako lusk alebo sexi bielizeň. Ako to vyzerá, keď sa tieto dve variácie spoja, nedávno pred objektívom predvádzala Monika Šutyová. Jej zvodnému telu by odolal len málokto!

Jej krivky sú na zvádzanie ako stvorené! O tom, že odvážne pózovanie jej nie je cudzie, nás Monika Šutyová presvedčila už v letných mesiacoch. So svojou figúrou sa totiž uchádzala o víťazstvo v tohtoročnej súťaži Miss Carat Tuning. Krásna finalistka v celkovom hodnotení získala bronzovú priečku, v internetovom hlasovaní sa jej však ušiel titul Miss Feminity.sk.

Rodáčka z Ružomberka svoje ženské prednosti vystavila po čase znova na obdiv. V prostredí luxusného hotela si zapózovala v zmyselných súpravičkách bielizne z rôznych materiálov. Nechýbali saténové košieľky, čipkované negližé, ani podväzky. A Monikine pevné vnady s plochým bruškom v každej kreácii vynikli priam dokonale. Veď sériu pikantných fotografií v galérii posúďte sami.

Prečítajte si internetový magazín Feminity, pre ktorý Monika pózovala, TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu