Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Táto hviezda nestarne? Má takmer 75, no vyzerá na 40!

Dyan Cannon vyzerá sviežo a o desiatky rokov mladšie, než v skutočnosti je. Zobraziť galériu (5)
Dyan Cannon vyzerá sviežo a o desiatky rokov mladšie, než v skutočnosti je. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Zreje ako víno! Ak niektoré zahraničné celebrity zúfalo hľadajú elixír na večnú mladosť, zrejme by sa mali obrátiť na kolegyňu Dyan Cannon. Tá už o pár dní síce oslávi 75. narodeniny, skutočný vek by ste jej však hádali naozaj ťažko. Z diaľky pripomína skôr zachovalú štyridsiatku!

Do starého železa rozhodne nepatrí! Hoci by Dyan Cannon mohla už dávno odpočívať na dôchodku, zatiaľ na to nemá jediný dôvod. Pri pohľade na jej tvár a štíhlu postavu, by totiž len málokto veril, že už prekročila prach sedemdesiatky. Nevedno, ako to robí, no táto blondínka mladistvým zovňajškom v uliciach Hollywoodu doslova vyráža dych. Pri pohľade na ňu môžu ostatné plastikové krásavice len zelenieť závisťou!

Obdivuhodné gény či šikovné ruky plastického chirurga? V prípade tejto vitálnej sedemdesiatničky ide zrejme o kombináciu oboch faktorov. Napriek tomu, že úpravy v oblasti tváre nezaprie, má byť na čo hrdá. Starostlivosťou o vlastný výzor sa jej totiž podarilo oklamať prírodu o desiatky rokov. Za takýto celoživotný výkon by si zaslúžila pomyselného Oscara!

Napriek tomu, že Dyan je v súkromí už babičkou, počas vianočných sviatkov si neváhala zájsť na basketbalový zápas. Svoj obľúbený tím Los Angeles Lakers prišla podporiť v priliehavých nohaviciach zasunutých do čižiem nad kolená. Otázkami, či sa takýto outfit v jej veku ešte hodí, sa trápiť určite nemusí. Postavičku a charizmu na to má!

Šediny na našej hlave: Čo sa za nimi skrýva?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu