Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Katie, nežiarliš? Veď na tvojej premiére šaleli z Toma Cruisea!

Katie Holmes bola na popularitu manžela Toma Cruisea prikrátka aj na vlastnej premiére Zobraziť galériu (5)
Katie Holmes bola na popularitu manžela Toma Cruisea prikrátka aj na vlastnej premiére

NEW YORK – Je odsúdená hrať druhé husle? Zdá sa, že americkú herečku Katie Holmes (32) už divácka verejnosť inak ako manželku Toma Cruisea (49) poznať nebude. Aj napriek svojim súčasným kinematografickým pokusom totiž zostáva v úzadí – slávnejší manžel ju zatienil na jej vlastnej premiére!

Opäť ju odstavil na vedľajšiu koľaj! Aj keď Katie Holmes má všetky predpoklady stať sa hollywoodskou divou, na ceste za úspechom jej zrejme stojí manželstvo. Dôkazom je jej premiéra snímky Don’t Be Afraid of the Dark, ktorá sa začiatkom pracovného týždňa konala vo Veľkom jablku. Tmavovláska totiž na ňu zavítala v sprievode zákonnej polovičky. A to robiť zrejme nemala!

Čierna róba s dĺžkou po kolená, romanticky rozpustené vlasy a imidž sladkého dievčatka – tým všetkým chcela Katie ohúriť počas svojho večera. Plány jej však celkom prekazil manžel, na ktorého sa po príchode okamžite vrhla skupinka fanúšičiek. Podpisy tak namiesto herečky rozdával práve Tom Cruise. Ten sa totiž so širokým úsmevom ocitol v centre pozornosti. A Katie sa len bezmocne prizerala – stojac v úzadí!

Je celkom možné, že vďaka takýmto trapasom sa herecká hviezda už čoskoro odoberie na ďalšiu materskú dovolenku. Podľa čerstvých informácií z kuloárov totiž zatúžila po ďalšom prírastku. Obzvlášť po tom, čo uvidela najmladšiu ratolesť priateľov Beckhamovcov, Harper Seven.

„Katie sa nevie dočkať ďalšieho dieťaťa,“ prezradil médiám blízky rodinný známy. „Vždy hovorila, že chce viac detí ako Tom. Návšteva malej Harper ju v tom len utvrdila,“ dodal spomínaný zdroj. Herečke tak v konečnom dôsledku asi nič iné ani neostáva. A možno sa počas jej tehotenstva konečne nebude celý svet točiť iba okolo manžela a dcéry Suri!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu