Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Úbohý Tom Cruise: Zvádzala ho plastiková vojvodkyňa... 85-ročná!

Vojvodkyňu z Alby uchvátil herec Tom Cruise. Zobraziť galériu (6)
Vojvodkyňu z Alby uchvátil herec Tom Cruise. (Zdroj: isifa)

MADRID – Očaril ju! O tom, že pozornosť opačného pohlavia nemusí práve lichotiť, sa presvedčil už aj ostrieľaný Tom Cruise (49). Na premiére svojej najnovšej snímky totiž padol do oka jednej z najbohatších dám Španielska – vojvodkyni z Alby. Pri pohľade na túto plastikovú starenku by sa však radšej prepadol od hanby!

Hádzala po ňom očkom! Keď Tom Cruise prisľúbil svoju osobnú účasť na španielskej premiére filmu Mission: Impossible – Ghost Protocol, zrejme nemal najmenšie tušenie, aké krušné chvíle ho tam počkajú. Uvedenie tohto akčáku si totiž nenechala ujsť ani 85-ročná aristokratka menom María del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart y Silva. A tá od hollywoodskeho Casanovu nedokázala odtrhnúť zrak!

Nevedel, kam z konopí! Úsmev botoxových pier a rozžiarený pohľad spod chirurgicky upravených očných viečok – to všetko musel Tom Cruise prehltnúť na červenom koberci. Vitálna vojvodkyňa totiž pri pózovaní s americkým hercom svoj záujem nijako neskrývala. A to aj napriek tomu, že si do spoločnosti vyrazila s relatívne čerstvým manželom. O 25 rokov mladším!

 Čo všetko vírilo v hlave akčného hrdinu, by vedel s určitosťou povedať iba on sám. Príliš pozitívne to však v súvislosti s milovníčkou plastických operácii zrejme nebolo. Jeho kyslý úsmev totiž hovoril za všetko!

Vojvodkyňu z Alby uchvátil
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu