Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zabudnite na vychrtliny: Šťavnaté krivky sú späť!

Kate Upton Zobraziť galériu (13)
Kate Upton

LOS ANGELES - Kosti nie sú sexi! To si zrejme uvedomili aj manažéri jednej z najznámejších spoločností predávajúcich spodnú bielizeň a predstavili svetu nový sex symbol – modelku Kate Upton (18). Konečne sú tu krivky, ktoré stoja za to!

Plné prsia, oblé boky a krásna tvár! Tak vyzerá nový idol mnohých mužov, Kate Upton. Zdá sa, že značka Vicotria´s Secret konečne pochopila, že vychudnutými kráskami typu Candice Swanepoel si asi mnoho nových klientiek nezíska. Sexi Kate im zato môže priniesť pekných pár tisíc dolárov v ziskoch navyše!

Modelingová kariéra tejto krásky nebola nijakou náhodou, práve naopak, Kate veľmi dobre vedela, čo chce. „Vždy som chcela vyskúšať modeling a agenti si ma všimli už keď som mala dvanásť...moji rodičia však chceli, aby som ešte nejaký čas počkala,“ spomína blondínka. Čakanie sa vyplatilo – dnes Kate reprezentuje prestížnu značku Guess, svojím telom ozdobila stránky magazínu Sports Illustrated a stala sa jednou z kŕdlika sexíc značky Victoria´s Secret.

Práve táto preslávená značka spodnej bielizne sa nedávno stala terčom kritiky pre príliš vychudnuté modelky. Zdá sa však, že si jej marketingoví manažéri konečne uvedomili, čo je pekné – a fanúšikom značky priniesli sexi oblú Kate. Dúfajme, že tento trend bude pokračovať aj naďalej!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu