Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Top sexbombou v bikinách je sladká 19-tka: S postavičkou krv a mlieko!

Kate Upton zvádza nevinnou tvárou a božským telom. Zobraziť galériu (6)
Kate Upton zvádza nevinnou tvárou a božským telom. (Zdroj: Sports Illustrated)

LOS ANGELES – Mieri poriadne vysoko! Keď sa mladučká Kate Upton (19) začala po móle prechádzať v spodnej bielizni, mnohí neverili vlastným očiam. Napriek tínedžerskému veku totiž k vyziabnutým modelkám nikdy nepatrila. Aj so ženskými krivkami však žne jeden úspech za druhým. Najnovšie kraľuje plážovým sexiciam!

Zvodné obliny vpred! Módni mágovia milujúci vyziabnuté vešiaky na šaty nad ňou len krútia hlavou, no fanúšikovia sú z nej vo vytržení. Reč je o sladkej blondínke z Michiganu, ktorá to v mladom veku dotiahla až na obálku jedného z najprestížnejších magazínov. Kate Upton sa totiž so svojou postavičkou prepracovala na titulnú stranu plavkovej edície časopisu Sports Illustrated (Swimsuit Issue). A vyzerá na nej priam božsky.

Miniatúrne bikiny, rozpustená hriva, šibalský úsmev a línie, z ktorých by sa nejednému mužovi zakrútila hlava. S takýmito zbraňami sa americká kráska vyníma na titulke, po ktorej zúfalo túžia celé zástupy vychytených modeliek. Kate si však svoje víťazstvo vychutnáva plným právom. Odolať jej prirodzenému sexepílu totiž vôbec nie je jednoduché.

Fámy o tom, že Kate by sa mohlo dostať takejto obrovskej pocty, sa začali šíriť už minulý rok. V minimalistických kúskoch plážovej módy ju tvorcovia spomínaného magazínu zahrnuli do práve vlaňajšieho vydania a tento krok rozhodne neoľutovali. Blonďavá sexica si totiž bujnými prednosťami vyslúžila titul Nováčik roka. A ako sa zdá, zatiaľ sme o nej nepočuli posledný krát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu