Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obdarená 19-tka v úsporných bikinách: Takmer jej vypadli prsia!

Kate Upton dráždila tancom v miniatúrnych bikinách. Zobraziť galériu (6)
Kate Upton dráždila tancom v miniatúrnych bikinách. (Zdroj: Terry TV)

LOS ANGELES – Božskými krivkami dostane každého! Odkedy sa Kate Upton objavila na titulnej strane magazínu Sports Illustrated, záujem o jej sporo odeté telo narastá závratným tempom. V miniatúrnych bikinách sa však nepredvádza len ako modelka. S bujnými prednosťami dokáže mužské zmysly podráždiť aj ako sexi tanečnica.

Odviazala sa! O tom, že provokatívne fotenie sa môže zvrtnúť na zmyselnú zábavu, svedčí najnovšie video len 19-ročnej rodáčky z Michiganu. Tá nedávno spolupracovala s módnym fotografom Terrym Richardsonom, no nezostalo len pri pózovaní. Blonďavá sexbomba zavrtela zadkom pred kamerami a všetkých naokolo okamžite dostala do varu.

„Pri tomto tanci si prekrížite ramená najskôr pred sebou, potom za sebou. Potom krúžite rukami a klesáte k zemi,“ tak znie oficiálna definícia tanca zvaného Cat Daddy  podľa slovníka Urban Dictionary. Jeho šťavnatejšiu verziu však na pokyn Richardsona predviedla Kate Upton v minimalistickom modeli bikín, ktoré ju vyniesli na výslnie plavkového čísla spomínaného časopisu.

Ploché bruško, štíhle nohy a bujné prednosti, z ktorých sa štábu točila hlava – s takýmito ženskými zbraňami mladá modelka ukazovala svoje tanečné umenie. Spočiatku plaché pohyby okamžite premenila na sexi číslo. Na párty sa muži v jej spoločnosti tak bez pochyby nenudia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu