Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexice v plavkách išli do gala: Ostrieľané hviezdy tromfla mladá prsaňa!

Irina Shayk, Kate Upton a Jessica Gomes Zobraziť galériu (7)
Irina Shayk, Kate Upton a Jessica Gomes

NEW YORK – Už má pred nimi náskok! Hoci má Kate Upton ešte len nevinných 19 rokov, v kariére nijako nezaháľa. Zaradila kozmickú rýchlosť a s raketovým štartom sa prepracovala na titulku prestížneho magazínu. Tú blondínka do mediálneho sveta uviedla vo veľkom štýle. Medzi kolegyňami z brandže sa doslova vynímala.

Bez bikín, a predsa hriešne sexi! Tak pôsobili superštíhle krásky, ktoré svoje krivky prepožičali tohtoročnému plavkovému vydaniu časopisu Sports Illustrated (Swimsuit Issue). Kvôli jeho oficiálnemu predstaveniu sa nahodili do gala, aby sa ich telá aj bez plážovej módy stali hotovou pastvou pre oči. Zabehnuté modelky zvučných mien však lízanie smotany tentoraz museli prenechať mladučkej Kate Upton. Práve jej postavička sa totiž vynímala na obálke.

Figúra obopnutá v úzkych červených šatách, poodhalené rameno a rafinovaný výstrih – tým všetkým rodáčka z Michiganu vyrážala zástupcom médií dych. Napriek tomu, že len minulý rok patrila medzi nováčikov, počas valentínskej noci hrala prvé husle ako bohyňa sexepílu. A na takéto osvieženie sa vonkoncom nik nesťažoval.

Spolu s Kate na uvedenie vychyteného časopisu zavítali krásky ako Nina Ugdal, Crystal Renn, či Bar Refaeli. Zatiaľ čo posledná menovaná Izraelčanka stavila na prirodzený vzhľad v modrej čipke, jej nemenej známa kolegyňa Irina Shayk zvolila krátky biely outfit a sýtočervený rúž. Takto pred rokom si totiž najväčšiu pozornosť vychutnávala práve ona. Tento týždeň sa však musela prizerať na megaúspech o 7 rokov mladšej konkurentky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu