Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V 19-ich donaha? Obnažiť prsia novej sexbombe nerobí problém

Mladučká Kate Upton si na obálke ďalšieho magazínu zapózovala nahá. Zobraziť galériu (14)
Mladučká Kate Upton si na obálke ďalšieho magazínu zapózovala nahá. (Zdroj: Muse, )

LOS ANGELES – Učí sa naozaj rýchlo! Hoci Kate Upton (19) ešte donedávna patrila k pomerne neznámym tváričkám, dnes jej pri nohách leží celý svet. Po tom, čo sa objavila na titulke prestížneho magazínu, sa o ňu médiá idú doslova potrhať. Sladká blondínka totiž vie, čo v šoubiznise platí najviac – stačí obnažiť poriadny kus kože.

Najskôr v bielizni a bikinách, teraz už aj bez nich! Takto nejako vyzerá závratná kariéra rodáčky z Michiganu, ktorá si momentálne užíva pozornosť objektívov viac než kedykoľvek predtým. Na výslnie modelingového neba ju totiž vystrelila obálka plavkového vydania časopisu Sports Illustrated (Swimsuit Issue). A po takomto fenomenálnom úspechu o ponuky fotenia rozhodne nemá núdzu.

Kate Upton svoje závideniahodné krivky najnovšie prepožičala talianskemu plátku s názvom Muse. Na jeho titulnej strane sa štylizovala do úlohy božskej Marilyn Monroe, no tentoraz trochu pritvrdila. Nechala sa totiž zvečniť tak, ako ju stvorila príroda. Mužskej fantázii pritom príliš veľa priestoru nenechala. Bujné prednosti necudne vystavila na obdiv v celej kráse.

Či sa v nadstavenom tempe podarí modelke udržať krok aj naďalej, začína byť už teraz otázne. Napríklad najznámejší výrobca spodnej bielizne, Victoria’s Secret, o ňu nejaví nijaký záujem. Zástupkyňa tejto spoločnosti, Sophia Neophitou, sa totiž nechala počuť, že Kate disponuje krásou, ktorá je príliš okatá. „Je ako žena futbalistu – s príliš blonďavými vlasmi a takým typom tváre, s ktorou si ktorýkoľvek boháč môže vyraziť a kúpiť si ju,“ citoval jej ostré slová denník The New York Post. Treba však podotknúť, že Kate je len tínedžerka a najväčší úspech na ňu zrejme ešte len čaká. Alebo bude výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu