Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Vyumelkovaná sexbomba v plavkách: Silikóny má takmer na krku!

Katie Price vytasila svoje silikóny poriadne vysoko Zobraziť galériu (12)
Katie Price vytasila svoje silikóny poriadne vysoko

LONDÝN – Ako nevydarená gumená Anča! Tak dopadla najznámejšia britská sexbomba Katie Price (32), ktorá do ulíc anglického veľkomesta už opäť vyrazila s vnadami vpred. Tentoraz sa však prerátala – v tesných plavkách si silikóny vytlačila až takmer po kľúčne kosti... A všetkým bola na smiech!

V stredobode pozornosti za každú cenu! O tom, že menej je niekedy viac, sa bývalá manželka Petra Andrého presvedčila na vlastnej koži pri uvádzaní svojej zbrusu novej knihy s názvom Paradise (Raj). No hoci mala tento nápis trblietkami vyšitý aj na svojich objemných vnadách, tie rajským dojmom veľmi nepôsobili. Katie si ich totiž pritesným kúpacím úborom úplne zdeformovala!

Sexi plavočky, dvaja polonahí svalnáči – a pravá letná atmosféra môže začať! Takýmto lacným divadlom sa modelka, prezývaná Jordan, pokúsila zaujať svojich fanúšikov v istom londýnskom nákupnom centre. Celkom zbytočné však jej pretŕčanie silikónov zrejme nebolo. Ak sú nasledujúce informácie pravdivé, Katie sa ako spisovateľke darí slušne. Alebo žeby vnadami dokázala predať naozaj čokoľvek?

Takmer trinásťtisíc! Presne toľko výtlačkov sa podľa slov editora Philipa Stonea podarilo Jordan predať len za prvý týždeň. V porovnaní s druhým najpredávanejším titulom, The Burning Wire z pera Jefferyho Deavera, je to údajne až dvojnásobok. Zdá sa teda, že horúčava a umelé prsia robia so zákazníkmi naozaj divy!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu