Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jordan vyšetruje polícia: Kvôli miestu pre vozičkárov a dôchodcovi!

Katie Price prezývaná Jordan Zobraziť galériu (7)
Katie Price prezývaná Jordan

LONDÝN – Byť známou tvárou sa nemusí vždy vyplácať! O tom sa na vlastnej koži presvedčila britská sexbomba Katie Price (31), na ktorú si musela posvietiť polícia. O tom, kde má parkovať, ju totiž chcel poučovať rozhnevaný penzista. A Katie nešetrila vulgarizmami!

Bežné nákupy sa zmenili v drámu, do ktorej boli zatiahnutí aj muži zákona! Bývalú manželku speváka Petra Andreho si totiž zobral na mušku istý dôchodca. Ten sa zhodou okolností nachádzal na parkovisku pred nákupným centrom, kde bolo odstavené Katieno luxusné auto. Na tom by nebolo nič čudné, keby si jej šofér a súčasná zákonná polovička, Alex Reid, nevybral práve miesto pre vozičkárov. Postaršiemu pánovi nebolo viac treba – okamžite sa do nej pustil a dovolával sa spravodlivosti!

„Kto si myslíš, že si?“ rozhorčoval sa údajne dôchodca, ktorý Jordan okamžite spoznal. Ako však očitý svedok incidentu dodal, ona nemala najmenší záujem púšťať sa s ním do debaty a iba mu odvrkla: „Staraj sa, ku*va, o seba.“ Keď však pochopila, že dedko celú záležitosť len tak nenechá, poriadne sa rozzúrila. Červená ako paprika naňho nakričala pred zástupom udivených nakupujúcich... Ako zmyslov zbavená!

Hoci sa to v prípade silikónovej celebrity často nestáva, tentoraz bola v práve, čo potvrdil aj zamestnanec obchodu. Jej sedemročný syn Harvey totiž trpí ťažkým autizmom, a preto môže parkovať na miestach vyhradených pre ľudí s obmedzenou pohyblivosťou. Katie, ktorá svojho najstaršieho potomka priam živočíšne bránila, to však poriadne prehnala. Svedčí o tom privolaná policajná hliadka a prebiehajúce vyšetrovanie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu