Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Silikónová modelka znemožnila 5-ročnú dcéru: Výrazný mejkap a umelé riasy!

Katie Price vedie vo svojich šľapajách len päťročnú dcérku, ktorú líči a dehonestuje umelými riasami. Zobraziť galériu (12)
Katie Price vedie vo svojich šľapajách len päťročnú dcérku, ktorú líči a dehonestuje umelými riasami. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Matka roka z nej zaručene nikdy nebude! Pri pohľade na glamour modelku Katie Price (34) sotva nájdete partiu, ktorá by na nej bola úplne prirodzená. A v tomto vyumelkovanom duchu vychováva aj svoju dcéru Princess Tiaamii Crystal Esther (5). Už od útleho veku ju machlí ako živú bábiku.

Nemá ani štipku zdravého úsudku? Aj bežné dievčatká bývajú veľmi zvedavé a o mamin svet kozmetiky sa zaujímajú už v ranom detstve. Katie Price však v prípade svojej ratolesti tú správnu mieru rozhodne nepozná. Jemnú pleť jej ničí mejkapom a najnovšie drasticky zasiahla už aj do oblasti dcériných očí.

Tmavovláska prezývaná Jordan si so svojou blonďavou princeznou tento týždeň vyrazila do zábavného parku. V spoločnosti plyšových rozprávkových postavičiek a na kolotočoch dvojica zrejme strávila príjemné chvíle. Tým ale predchádzala drsná tortúra, aká by uvedomelej matke nikdy nemala zísť na um. Katie svojej päťročnej slečne nalepila umelé riasy a tvár jej zaťažila do očí bijúcim líčením. Nezabudla ani na trblietavý lesk na pery.

Proti takémuto zaobchádzaniu sa okamžite strhla vlna odporu nielen zo strany fanúšikov. Najväčšie pobúrenie vyjadril otec malej Tiaamii, ktorým je známy spevák Peter André. „Peter s niečím takým vôbec nesúhlasí. Už v minulosti povedal Katie, že si neželá, aby farbila Juniorovi vlasy a aby vyrovnávala Princessine pramene,“ ozrejmil médiám jeho hovorca. Napriek všetkému však škandalózna celebrita niektoré procedúry považuje za celkom normálne a vhodné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu