Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Opitá prsaňa v priehľadnom: Silikóny ako lopty pretŕčala bez bielizne!

Katie Price predvádzala svoj veľké prednosti v priehľadnom tope bez podprsenky. Zobraziť galériu (10)
Katie Price predvádzala svoj veľké prednosti v priehľadnom tope bez podprsenky. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Žúrovala naostro! Britská glamour modelka Katie Price (34) nikdy nepatrila k hanblivkám a svoje viacnásobne zväčšené prednosti odjakživa predvádzala pri každej príležitosti. Výnimkou nebola ani jej posledná párty, na ktorej alkohol zrejme tiekol potokom. Podgurážená hviezda bez podprsenky ledva stála na nohách.

Náročná noc! Hoci má Katie Price za sebou dve stroskotané manželstvá, na bujarú zábavu a spoločnosť mladých mužov nezanevrela. Práve naopak, odkedy je opäť single, užíva si pozornosť médií plnými dúškami. Sama je už síce trojnásobnou matkou, to ju však od lacného imidžu neodrádza. Vystrojená ako deva ľahších mravov sa tento týždeň opila pod obraz Boží.

Svojská modelka prezývaná Jordan si vyhodila z kopýtka v jednom z londýnskych barov. Dnu ešte vošla po svojich, no cestou nazad ju k autu museli podopierať dvaja pohotoví svalnáči. Katie však nepriťahovala objektívy len vďaka svojmu podguráženému stavu. O slovo sa hlásili aj jej silikónové vnady, ktorým tentoraz chýbala akákoľvek opora. Spod priehľadného materiálu tak vykúkali aj bradavky.

Exmanželka speváka Petra Andrého si nedávno nechala svoje poprsie chirurgicky vylepšiť už po piatykrát. Zákrok však skomplikoval pooperačný zápal. „Zotavovala som sa z plastiky pŕs, kvôli ktorej som znova skončila v nemocnici. Vyčistili mi ranu a dúfali, že sa to zahojí s antibiotikami. Nestalo sa tak a chirurg mi povedal, že ak by sa infekcia rozšírila, musel by mi implantáty vybrať,“ vysvetlila Katie dôvod, pre ktorý v posledných týždňoch v nočných kluboch chýbala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu