Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Silikónová sexica Katie Price: Vydala sa v Las Vegas!

Katie Price Zobraziť galériu (9)
Katie Price

LAS VEGAS - Modelka Katie Price sa v Las Vegas vydala za svojho priateľa Alexa Reida (34), uviedol hovorca dvojice.

V utorok o štvrtej hodine popoludní miestneho času sa konala "súkromná a jednoduchá" slávnosť. "Veľmi sa ľúbime a tešíme sa na našu spoločnú budúcnosť. Nemôžme sa dočkať, keď sa vrátime a oslávime naše manželstvo spolu s priateľmi a rodinou, o ktorých vieme, že plne podporia naše priania," uviedla dvojica vo vyhlásení.

Tridsaťjedenročná Price, ktorá sa v máji minulého roku rozišla so svojím exmanželom Petrom Andrem, sa s Reidom stretávala asi sedem mesiacov. "Ich rozhodnutie zosobášiť sa nebolo žiadnym vopred premysleným komerčným plánom alebo mediálnym obchodom a dôvodom je iba ich vzájomná láska," povedal hovorca. Do Veľkej Británie by sa mali vrátiť koncom tohto týždňa.

Katie Price, známa tiež ako Jordan, v minulosti už pre istý magazín vyhlásila, že má plány vziať si Reida. "Tento rok sa vydám za Alexa a budem mať deti," uviedla vtedy. Na otázku, či mu to už navrhla, odpovedala: "Nie, to nie je nikoho starosť. On však cíti to isté... Viem, že tento rok sa zosobášime a budeme mať deti. Chceme to." Keď sa jej opýtali, či sa z nej stane Katie Reid odpovedala: "Zmením si pas, moju šekovú knižku, všetko."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu