Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chabroňová sa opičí po Judínyovej: Ale toto jej ani trochu nevyšlo!

Andrea Chabroňová sa opičí po Erike Judínyovej. Zobraziť galériu (6)
Andrea Chabroňová sa opičí po Erike Judínyovej.

BRATISLAVA – Zlá voľba! Moderátorka spoločensko-kultúrneho magazínu Extra Andrea Chabroňová (29) sa v nedeľu objavila na obrazovkách verejnoprávnej televízie oblečená v štýle Eriky Judínyovej (38). Na rozdiel od tváre markizáckej Smotánky však vyzeral jej outfit veľmi lacno.

Bývalá prvá vicemiss Slovenskej republiky z roku 2000 Andrea Chabroňová sa vraj považuje za nákupnú maniačku. Hoci chodí rada po obchodoch, občas si do nákupného košíka "nehodí" práve najlepší kúsok. Dôkazom môže byť aj nedeľňajšia estévečkárska relácia Extra. Andrea ju moderovala v outfite, ktorý nápadne pripomínal štýl jej konkurentky z Markízy - Eriky Judínyovej.

Krátke nohavice, odhalené nohy, top bez rukávov zakrývajúci poprsie a perlové koráliky. Takýto outfit predviedla koncom apríla v Smotánke Erika Judínyová. Podobné, len lacnejšie pôsobiace, oblečenie zvolila aj Chabroňová. "S tým jej pomáhal stylista. Chceli, aby ten outfit pôsobil letnejšie," dozvedeli sme od človeka zo zákulisia.  

Zrejme aj Andrea chcela divákov zaujať a ukázať, že má tiež odvahu dať si niečo krátke. V jej prípade by však bolo rozhodne lepšie, keby ostala sama sebou. Chabroňovej outfit bol totiž bez nápadu, nudný a nemal žiadny šmrnc. Veď posúďte sami a vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu