Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vychudnutá Judínyová: Padali jej gate a... skoro ukázala holý zadok!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová

BRATISLAVA - Mohlo z toho byť poriadne faux pas! Iba krôčik chýbal k tomu, aby si markizácka moderátorka Erika Judínyová (38) vyrobila trapas. Paradoxné pritom je, že ju do nezávideniahodnej situácie dostala vlastná postava.

Hoci Erika Judínyová nikdy nepatrila medzi objemnejšie dámy, v poslednom čase je čoraz chudšia. To si mohli všimnúť aj hostia na nedávnej módnej prehliadke v Bratislave, kde sa markizácka blondínka objavila v úlohe modelky. V tesných flitrových nohaviciach a korzete kráčala po móle, pričom kŕčovito zvierala ruku módnej návrhárky.

Topky.sk po skončení módnej šou zistili príčinu, kvôli ktorej sa musela Judínyová pridržiavať dámy. Plavovláska totiž nie je profesionálna modelka, a tak mala poriadnu trému. Tú ešte umocňovali nohavice, ktoré jej kvôli štíhlej línii neustále padali. „Museli ich na mne prešívať, inak by mi úplne spadli. Z taxíku som vystúpila s takmer nahým zadkom. V priebehu pár dní som totiž zhodila ďalšie kilo,“ priznala Judínyová, ktorú od trapasu delil doslova len krôčik. Ako sme sa od tváre markizáckej Smotánky ďalej dozvedeli, hoci je nesmierne štíhla, diétu vraj nedrží. A určite by ani nemala! Veď sa už stráca pred očami...

Foto: fankaledar.sk; Kamera: Lukáš Uhrin; Zdroj: Alena Kvasnicová 

Sledujte TOPKY TV: Erika Judínyová o schnudnutí a tréme na móle.



Erika Judínyová strémovaná na móle


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu