Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyrysovaná Judínyová: Vyzliekanie na verejnosti!

Erika Judínyová v posiňovni pod holým nebom. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová v posiňovni pod holým nebom.

BRATISLAVA – Neodolala novinke! Erika Judínyová (38) vôbec nie je typ človeka, ktorý by chodil pravidelne do posilňovne. Práve naopak! Nám sa však podarilo nafotiť ju v takomto zariadení pod holým nebom. Moderátorka sa bez hanby povyzliekala a pustila sa do cvičenia.

Ukázala postavičku! Hoci Eriku Judínyovú málokedy vidno v blízkosti posilňovne, predsa len jej pred pár dňami neodolala. Moderátorku totiž zlákalo fitnes zariadenie na populárnej bratislavskej hrádzi tým, že môže v jeho priestoroch prevetrať svoje svalstvo pod holým nebom. „Ja sa klasických posilňovní desím, ale toto mi prišlo také prirodzené. Zaujalo ma, že sa cvičí vonku, na čerstvom vzduchu. Tak som si to prišla vyskúšať,“ prezradila nám Erika.

Dokonca jej ani nevadilo, že si ju pri vyzliekaní do plaviek môže každý obzerať. Možno sa aj trochu chcela popýšiť svojím vyrysovaným bruškom. Ako sme si však všimli, tentokrát ho nechala na pokoji. Zamerala sa skôr na posilnenie rúk. Asi nosí príliš ťažké kabelky a potrebuje silné paže...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu