Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Judínyovej tajná dovolenka: Horúce chvíle s milencom!

Erika Judínyová dovolenkovala so svojím milencom Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová dovolenkovala so svojím milencom

LIDO di JESOLO – Láska, pôžitky, exotika! To všetko si počas uplynulého predĺženého víkendu vychutnávala moderátorka Erika Judínyová (38). Horúce chvíle za hranicami Slovenska trávila s milencom Máriom Gottim, ktorý sa od nej v posledných dňoch nepohne ani na krok.

Ako sme vás už na topkách informovali, všetko nasvedčuje tomu, že blondínka sa zhruba po roku odlúčenia vrátila k svojmu exmilencovi. Nenaznačujú to iba spoločne strávené chvíle, ale aj ich nedávna romantická dovolenka.

Zistili sme, že zaľúbenci si vyrazili na sever Talianska do letoviska Lido di Jesolo, kde sa ubytovali v luxusnom štvorhviezdičkovom hoteli. A hoci cestovali za priateľmi, väčšinu času si užívali iba vo dvojici.  „Izbu mali s výhľadom na more a bolo ich často vídať na romantickej prechádzke,“ prezrádza náš zdroj, ktorý dodáva, že milenci si vzájomnú náklonnosť dávali patrične najavo.

Moderátorka však aj naďalej odmieta komentovať svoj vzťah ku Gottimu. „K súkromiu sa nebudem vyjadrovať,“ odbila nás, keď sme sa jej spýtali, ako to je momentálne medzi nimi. Pri pohľade na naše fotografie z pláže, ktoré zachytávajú nežnôstky a držanie sa za ruky, však nie sú potrebné žiadne slová...



Letné počasie je nevyspytateľné. Viete ako sa obliecť do letnej búrky? Čítajte tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu