Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kalisová a Šmahel: Už padlo slovo svadba!

Kalisová a Šmahel sa zrejme v najbližších rokoch stanú manželmi. Zobraziť galériu (6)
Kalisová a Šmahel sa zrejme v najbližších rokoch stanú manželmi.

BRATISLAVA – Manželstvu sa nebráni! Miriam Kalisová (24) je už rok a pol šťastná po boku Muža roka 2009 Martina Šmahela (27). Hoci sa ešte nezasnúbili, markizácka moderátorka by zrejme nebola proti. Ako sme totiž v súvislosti s tým zistili, všetko závisí už len od jej polovičky.

Búrlivý začiatok, šťastný koniec? Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa začali stretávať v čase, kedy moderátorka ešte oficiálne nebola rozídená s Petrom Varinským. Zdá sa však, že rozchod so športovým moderátorom hnedovláske prospel. Súčasný vzťah jej totiž klape už rok a pol.

Moderátorka má už dokonca na sociálnej sieti Facebook zmenené meno na Miriam Š Kalisová. Preto sme u nej zisťovali, či sa pod písmenom "Š" neskrýva priezvisko Šmahelová. „To Š znamená šťastná,“ vysvetlila diplomaticky. Keď sme sa jej spýtali na prípadné zásnuby, bola priamejšia. „Zatiaľ ešte neboli. A či sa plánujú? To nie je otázka na mňa. Ja sa rada nechám prekvapiť,“ povedala nám. Týmto jasne naznačila, že práve Martin by si mal lámať hlavu s tým, kedy a kde prekvapí svoju polovičku prsteňom.

Ako sme sa v súvislosti s touto témou dozvedeli, Miriam a jej partner sa už pohrávajú s myšlienkou svadby. „Nehovorím, že sme sa o tom ešte nerozprávali... Ale je to v štádiu, že človek sa nechá týmito vecami prekvapiť,“ povedala záhadne Kalisová. Konkrétny termín sa teda zrejme tak skoro nedozvieme. Ale všetko nasvedčuje tomu, že tento párik sa raz pred oltár s najväčšou pravdepodobnosťou postaví.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu