Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Markizáčka Kalisová sa prvýkrát ukázala v bikinách: Toto telo je už len Šmahelove!

Miriam Kalisová sa vôbec po prvýkrát podelila s verejnosťou o záber svojej postavy v plavkách. Zobraziť galériu (14)
Miriam Kalisová sa vôbec po prvýkrát podelila s verejnosťou o záber svojej postavy v plavkách. (Zdroj: Foto: Archív M.Š.)

BRATISLAVA – Užívali si! Po tom, čo si moderátorka Miriam Kalisová (27) a model Martin Šmahel (29) povedali koncom júla svoje áno, sa vybrali na svadobnú cestu do Chorvátska. Týždenný pobyt pri mori si vychutnávali plnými dúškami. Dôkazom sú nádherné zábery, o ktoré sa dvojica podelila s priateľmi na sociálnej sieti. Atraktívna brunetka dokonca zavesila na profil aj fotografiu v plavkách. Ide vôbec o prvý verejne dostupný záber, na ktorom pózuje táto tvár Televíznych novín v bikinách.

Vychutnávali si slnko, pláž a more. Ako sme už na topkách informovali, Miriam Kalisová a Martin Šmahel spečatili v posledný júlový deň svoj štvorročný vzťah svadbou v romantickou kaštieli v Oponiciach. Krátko na to, čo si povedali svoje áno, sa vybrali na svadobnú cestu.  

Ako sa nám podarilo zistiť, dvojica si to namierila k Jadranskému moru. Zaujímavosťou je, že pre oboch to bola premiérová návšteva Chorvátska. „Bolo výborne, šli sme si hlavne oddýchnuť, zrelaxovať sa a zistili sme, ako tam je,“ priblížil čerstvo ženatý Martin. „Prvých pár dní sme mali oddychových. Potom sme vzali čln a prebrázdili okolie,“ povedal Muž roka 2008, ktorý si pobyt nevedel vynachváliť. Rovnako tak ani tvár Televíznych novín.

Ako vidno, dvojica bola zo svadobnej cesty taká nadšená, že sa o svoje šťastie chcela podeliť aj s priateľmi na Facebooku. Miriam preto zavesila niekoľko záberov na svoj profil. Dokonca zverejnila aj fotografiu, na ktorej poodhalila svoju figúru v bikinách. A to je v jej prípade naozaj neobvyklé. Nie preto, že by mala dôvod hanbiť sa za sexi krivky, ale preto, že je skôr konzervatívnejším typom. Skrátka, nerada sa delí o svoje súkromie.

Na topkách si teda môžete verejne pozrieť vôbec po prvýkrát postavičku brunetky zo Záhorskej Bystrice. Páni, nechajte si ale zájsť chuť. Ako sme už písali v úvode článku, od konca júla patrí toto telo výhradne Martinovi Šmahelovi.

Miriam Kalisová sa vôbec po prvýkrát podelila s verejnosťou o záber svojej postavy v plavkách.
Zobraziť galériu (14)
Miriam Kalisová sa vôbec po prvýkrát podelila s verejnosťou o záber svojej postavy v plavkách.  (Zdroj: Foto: Archív M.Š.)

Tip: Pozrite si program televízie Markíza. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu