Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Kalisovej snúbenec Šmahel: Pozrite, v čom pôjde pred oltár!

Fešák Martin Šmahel sa predvedie luxusnej garderóbe. Zobraziť galériu (12)
Fešák Martin Šmahel sa predvedie luxusnej garderóbe. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Už tento víkend spečatia svoju lásku manželským zväzkom markizácka moderátorka Miriam Kalisová (27) a model Martin Šmahel (29). Po zhruba trojročnom vzťahu sa vezmú v kaštieli neďaleko Nitry. S touto radostnou udalosťou sú spojené aj tradičné prípravy vo forme skúšania svadobných šiat a obleku. Topky.sk boli pri tom, keď si Muž roka 2008 vyberal slávnostný outfit. Čo poviete, bude z neho fešný ženích?

Známa moderátorka markizáckeho spravodajstva Miriam Kalisová a model Martin Šmahel, ktorý sa zviditeľnil napríklad aj účasťou v Let´s Dance, si už čoskoro povedia svoje áno. Na spečatenie sľubu si vybrali nádherný kaštieľ neďaleko rodného mesta brunetky. Svadba v okolí Nitry prebehne už tento víkend.

Prípravy na vzácnu udalosť snúbencov teda vrcholia. Spolu so svalovcom sme preto zavítali do prestížneho salónu a zistili, v čom pôjde pred oltár. Muža roka 2008 sme sa pri tej príležitosti spýtali aj na to, ako vníma celú prípravu na deň D. „Ja som doteraz každému hovoril, že predsvadobné stresy neexistujú. No práve teraz, keď všetko končí, tak je toho trochu viac. Myslím si však, že to zvládame aj bez svadobnej agentúry. No možno nejakú na poslednú chvíľu povoláme,“ prezradil so smiechom športovec.

Martin sa cez víkend nahodí do elegantného outfitu, ktorý je naozaj unikátny. „Je to niečo, čo vlastne nie je ani oblek, ani frak, ani žaket, ani sako. Vytvorili sme niečo nové v spolupráci s mojou kamarátkou a zároveň návrhárkou Miriam Lisovou, ktorá je spoluvlastníčkou salónu ponúkajúceho obleky prestížnej značky,prezradil nám budúci ženích. Pri pohľade na zábery zo skúšky garderóby je vidno, že Šmahelovi sadol outfit na mieru a je v ňom veľký elegán. Nečudo, že si ho chce Miriam Kalisová "uchmatnúť" už len pre seba. 

Smahel

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnes alebo na víkend. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu