Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizáčka Kalisová a Šmahel krátko pred svadbou: Pozrite, kde sa vezmú!

Martin Šmahel priniesol svadobnú tortu. Jeho snúbenica Mirka Kalisová mu pri tom asistovala. Zobraziť galériu (15)
Martin Šmahel priniesol svadobnú tortu. Jeho snúbenica Mirka Kalisová mu pri tom asistovala. (Zdroj: foto: ján zemair)

NITRA – Už zajtra! Moderátorka Miriam Kalisová (27) a model Martin Šmahel (29) si v sobotu povedia svoje áno v kaštieli pri Nitre. Ako vidno na našich záberoch, prípravy prebiehajú v plnom prúde. Podieľajú sa na nich aj samotní zaľúbenci. Tých sme dnes pristihli, ako si do budovy zo 16. storočia priviezli svadobnú tortu. Pri tej príležitosti sa nám podarili nafotiť aj vonkajšie priestory historickej stavby, kde sa ich deň D uskutoční.

Prípravy na svadbu markízačky Miriam Kalisovej a modela Martina Šmahela vrcholia. Čoskoro sa stanú manželmi. Svoje áno si povedia v zrekonštruovanom kaštieli neďaleko Nitry. Obaja sa na slávnostný akt veľmi tešia. Dôkazom môže byť aj to, že samotnú organizáciu vzali do vlastných rúk - aby bolo všetko podľa ich predstáv.

Ako vidno na našich záberoch, budúci manželia sa podieľajú na každom detaile príprav. Dnes okolo obeda spolu doviezli svadobnú tortu do spomínanej historickej budovy. Tá bola postavená na prelome 16. a 17. storočia. Kaštieľ sa nachádza v areáli rovinatého parku, ktorý umocňuje romantickú atmosféru prostredia. V sobotu sa bude v jeho priestoroch pohybovať zhruba sto pozvaných hostí. 

V priestoroch tohto zrekonštruovaného kaštieľa z prelomu 16. a 17. storočia sa zajtra snúbenci vezmú.
Zobraziť galériu (15)
V priestoroch tohto zrekonštruovaného kaštieľa z prelomu 16. a 17. storočia sa zajtra snúbenci vezmú.  (Zdroj: foto: ján zemair)

 

Sledujte TOPKY TV: Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa podieľajú na každom detaile svadobných príprav.

Smahel torta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu