Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kalisová povedala Šmahelovi áno: Uplakaná sexi nevesta!

Miriam Kalisová sa vydávala za Martina Šmahela v sexi šatách. Neubránila sa ani slzám. Zobraziť galériu (30)
Miriam Kalisová sa vydávala za Martina Šmahela v sexi šatách. Neubránila sa ani slzám.

OPONICE – Už sú svoji! Moderátorka Miriam Kalisová (27) a model Martin Šmahel (29) v sobotu krátko po 17:00 spečatili svoju vyše trojročnú lásku manželským sľubom. Áno si povedali v záhrade zrekonštruovaného kaštieľa zo 16. storočia, ktorý sa nachádza neďaleko Nitry. Nevesta mala na sebe snehobiele šaty s krátkou prednou časťou, ktorá odhaľovala jej sexi nohy. Slávnostnú udalosť si nedalo ujsť približne sto pozvaných hostí.

Už je z nej pani Šmahelová! Známa tvár z Televíznych novín Miriam Kalisová a Muž roka 2008 Martin Šmahel si v sobotu poobede povedali pred oltárom svoje áno. Markizáčka sa predviedla v sexi bielych šatách, model si zas obliekol trochu netradičný oblek, ktorý mal ušitý špeciálne na túto príležitosť.

Radostná udalosť sa odohrávala v čarovnom prostredí romantického kaštieľa v Oponiciach, ktorý sa nachádza neďaleko Nitry. „Zapáčil sa nám, pretože je nanovo zrekonštruovaný. Úlohu pri jeho výbere zohralo aj to, že veľa svadieb sa tam ešte nekonalo. Takže je to také čisté. A hlavne, vyšli nám vo všetkom v ústrety, sú tam veľmi milí ľudia, personál,“ povedal topkám pred svadbou športovec.

Čo sa týka samotného obradu, konal sa pod holým nebom v záhradných priestoroch kaštieľa. Nevesta žiarila, no neubránila sa ani slzám dojatia, ktoré si niekoľkokrát stierala z tváre. Slávnostnému aktu sa prizeralo zhruba sto hostí, vrátane blízkej rodiny, známych, ale aj prominentných tvárí. Medzi nimi nechýbal tmavovláskin kolega Karol Farkašovský s manželkou Ľudmilou, ktorá kedysi tiež patrila medzi markizákov. Tanečnica Mirka Kosorínová sa dokonca predviedla v úlohe družičky.

Po tom, čo si dala dvojica manželský sľub, sa všetci presunuli do kaštieľa. „Pre zúčastnených je pripravený netradičný program. Detaily však neprezradím. No bude to namiesto tých klasických svadobných tradícií,“ vyjadril sa pre topky.sk pred pár dňami ženích.

V súvislosti s dňom D sme tiež zisťovali, či sa dvojica chystá na svadobnú cestu. Ako sme sa dozvedeli, krátky sedemdňový oddych si doprajú v najbližších dňoch, dlhodobý pobyt však absolvujú až neskôr - po pracovne nabitom programe. Pôjdeme si vyslovene len na chvíľu oddýchnuť k moru a tam strávime taký prvý týždeň po svadbe. V budúcnosti vyrazíme niekam za exotikou,“ povedal Martin, ktorý sa teraz nebráni ani myšlienke spoločného potomka. „Áno, určite chceme mať deti. Netreba to odkladať do štyridsiatky,“ zareagoval. Ktovie, možno sa im podarí splodiť chlapčeka alebo dievčatko už počas svadobnej cesty... Novomanželom blahoželáme!

Kto obliekal novomanželov?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu