Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prirodzené štvorky na ocot? Táto britská prsaňa je zrazu voľná!

Kelly Brook Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook

LONDÝN – Tomu sa povie mladícka nerozvážnosť! Zatiaľ čo muži po celom svete sa za jej krivkami v bielizni idú zblázniť, ragbista Danny Cipriani (22) ju pustil k vode. Reč je o obdarenej modelke Kelly Brook (30), ktorej nepomohli ani božské vnady – z ničoho nič dostala kopačky!

Už dva týždne je single! Zdá sa, že v živote britskej sexbomby dochádza k naozaj veľkým zmenám. Len nedávno totiž dala košom exkluzívnemu kontraktu, v rámci ktorého pôsobila ako tvár spodnej bielizne značky Ultimo. A hoci sa zdalo, že aspoň jej vzťah s o osem rokov mladším športovcom klape ako hodinky, všetko je zrazu inak. Kelly je momentálne bez práce aj bez milenca!

Chýry o tom, že prominentná dvojica si povedala „zbohom“, sa v kuloároch začali šíriť v závere minulého týždňa. Danny sa totiž v spoločnosti objavil bez svojej polovičky, ktorú už stihli nahradiť hneď dve krásavice. Najskôr sa po ragbistovom boku zabávala nádejná herečka Jasmine Waltz, neskôr s ním žúrovala hviezda americkej šou 90210, Jessica Lowndes. Čo sa dá robiť – na Kellyinho zajačika baby letia ako včely na med!

Povráva sa, že za nečakaným rozchodom páriku stojí Dannyho zmluva s austrálskym tímom Melbourne Rebels. Aj keď Kelly spočiatku otvorene hovorila o veľkom sťahovaní, nakoniec vraj uprednostnila svoju kariéru a rozhodla sa zostať doma. K tomu jej údajne dopomohla už spomínaná frajerova slabosť pre atraktívne ženy – Danny mal pri sebe síce stelesnenie ženského sexepílu, no údajne sa otáčal za každou sukňou!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu