Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kelly Brook v spodnej bielizni: Zvodná ako nikdy!

Kelly Brook Zobraziť galériu (8)
Kelly Brook

LONDÝN – Na svoje krivky môže byť hrdá! Modelka Kelly Brook (30) ani v tridsiatke nepatrí do starého železa – práve naopak. Svoje „éčka“ predvádza priam ukážkovo. Vďaka svojmu plnému poprsiu strčí do vrecka aj krásky z Victoria´s Secret!

Na predvádzanie spodnej bielizne ja tá pravá! Tridsaťročné modelky o zmluvy zväčša prichádzajú, a nie dostávajú nové. To však nie je prípad modelky Kelly Brook. S jej postavou sa nedostatku práce naozaj báť nemusí! Veď ideálnejšiu postavičku, ako má práve ona, si sotva možno predstaviť. Uzučký pás, sexi zadoček a veľké pevné prsia – takýmto zbraňami disponuje príťažlivá brunetka. A v reklamách na spodnú bielizeň Ultimo ich použila naozaj všetky!

Pred Kelly sa ako nové Ultimo dievča zaradila do spoločnosti Mel B či Heleny Christensen, ktoré tiež propagovali túto značku. Tvorkyňa značky Ultimo Michelle Mone hľadá vo svojich dievčatách prirodzený sexepíl – a toho má Kelly na rozdávanie! „Kelly je prirodzene krásna a nenútene sexi, vďaka čomu je pre Ultimo skvelou voľbou,“ prezradila Michelle.

Táto príťažlivá kráska má okrem peknej spodnej bielizne slabosť pre sympatických hercov. Najskôr sa uvelebila v náručí Billyho Zanea, známeho z filmu Titanic, neskôr tvorila pár s Jasonom Stathamom, ktorý hviezdil napríklad vo filme Kuriér či Podfu(c)k. Jej momentálnou lásku je však dvadsaťdva ročný zajačik, hráč rugby Danny Cipriani. So svojou postavou Kelly určite nemá problém si ho udržať!

Kelly Brook v spodnej
Zobraziť galériu (8)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu