Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Divoká svadobná noc? S prsaňou Kelly Brook je zaručená!

Sexica Kelly Brook zvádza ako nevesta Zobraziť galériu (7)
Sexica Kelly Brook zvádza ako nevesta

LONDÝN – Ako dráždivá nevesta! S takým imidžom sa nechala zvečniť anglická modelka Kelly Brook (30), známa svojimi dobre vyvinutými prednosťami. Pri pohľade na jej ženské krivky v bielizni mužom zrejme behá po rozume iba jedno – k sobášu s takou sexicou prehovárať veru netreba!

Je z nej necudná novomanželka! Kelly svojimi sexi proporciami už opäť zvádza na stránkach výrobcu spodnej bielizne Ultimo, pre ktorého tentoraz nafotila ponuku pre vydaja chtivé dámy. Svadobná noc by predsa mala byť len raz za život... Tak prečo si ju nevychutnať so všetkým, čo k tomu patrí?!

Súpravičky najrôznejších strihov, tvarujúce korzety, či podväzky – z toho všetkého môžu vyberať tie, ktoré sa chystajú svoj vzťah spečatiť pred oltárom. Kolekcia luxusnej bielizne Jar/Leto 2010 je vyrobená z kombinácie saténu a čipky, pričom každý kúsok dostať iba v odtieňoch bielej. Nádejné nevesty, akou je aj Kelly, však v spálni rozhodne nebudú za neviniatka!

Ktovie, čo na výsledok takéhoto pikantného fotenia povedal modelkin súčasný milenec Danny Cipriani. Ten má síce iba 22 rokov, no s obdarenou Angličankou už randí takmer dva roky. V prípade, že by svojej polovičke nakoniec predsa len povedal „áno“, už teraz aspoň vie, čo ho v osudnú noc v posteli čaká!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu