Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexica Kelly Brook: Toto telo rozpáli každú pláž!

Kelly Brook Zobraziť galériu (6)
Kelly Brook

KAPSKÉ MESTO – V plavkách je na zahryznutie! Plné prsia, útly pás a zvodný pohľad, tým púta pozornosť anglická sexica Kelly Brook (30). Svoje telo opäť predviedla v plnej kráse, tentokrát na pláži. A bikiny jej naozaj sedia jedna radosť!

Je vo forme! Modelku Kelly Brook preslávili jej prsia – a nie náhodou. Ich fotogenickosť dokazuje znova a znova. Tentoraz sa predviedla pri fotení modelov plaviek. Červené, čierne, či biele, dvojdielne alebo celé, vo všetkých vyzerala naozaj vynikajúco! Je dosť možné, že práve jej pózovanie sa po majstrovstvách sveta vo futbale stane tou najzaujímavejšou akciou roka v Juhoafrickej republike.

Modelke a príležitostnej herečke sa momentálne darí. Aj keď už nepatrí k najmladším dámam v šoubiznise, kšefty sa jej hrnú jedna radosť. Len pred pár dňami sa dohodla na pózovaní pre najznámejší pánsky časopis Playboy. Jeho obálku by mala skrášliť ešte tento rok. Nie však zadarmo! Časopis jej za fotografie vyplatí ozaj peknú sumičku - pol milióna dolárov. No nie sú jej prsia jedny z najdrahších na svete?

Šťastie krásna brunetka zažíva aj v súkromí. Už rok a pol si užíva so zajačikom Dannym Ciprianim, ktorý je o celých  osem rokov mladší ako modelka. Napriek tomu, že Danny má len dvadsaťdva, ich vzťah vraj klape ako hodinky a nikdy neboli šťastnejší. Tak nech im to vydrží čo najdlhšie!

O tom aká je správna spodná bielizeň podľa Kelly Brook, čítajte tu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu