Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Britská sexbomba sklamala: Božské prsia viac v bielizni neukáže!

Kelly Brook sa nateraz v sexi súpravičkách predvádzať nebude Zobraziť galériu (8)
Kelly Brook sa nateraz v sexi súpravičkách predvádzať nebude

LONDÝN – Sexi súpravičkám dala zbohom! Hoci Kelly Brook (30) so svojimi krivkami stále predstavuje stelesnenie sexepílu, ako tvár istého výrobcu spodnej bielizne končí. Niet divu, že samotná spoločnosť už potichu smúti – s takýmto telom šli podprsenky doslova na dračku!

Z ničoho nič povedala „dosť“! So závideniahodnou figúrou a statusom celebrity bola britská prsaňa vždy považovaná za dokonalú reklamu na čokoľvek. Svoju postavičku pred štrnástimi rokmi upísala predvádzaniu spodnej bielizne, no sporo odetá propagovala už aj autá či dokonca čipsy. Žeby sa jej imidž polonahej bohyne mužských fantázií v už 30-tke zunoval?

Kelly s módnou značkou Ultimo uzavrela kontrakt len začiatkom tohto roka. A to nie hocijaký – vynímala sa na ňom až šesťciferná suma. Obdarená modelka vtedy neskrývala nadšenie a pre médiá povedala: „Väčšina ľudí v 30-tke svoje kampane na bielizeň stráca, nezískava nové.“ Ako sa však zdá, tento entuziazmus jej dlho nevydržal!

Aj keď hovorkyňa spomínanej firmy uviedla, že pri rozviazaní zmluvy išlo o vzájomnú dohodu, nebude to celkom tak. Zdroj blízky obom stranám totiž prezradil, že známy výrobca bielizne si dobre uvedomuje, akú stratu utrpel: „Spoločnosť Ultimo nie je šťastná, že Kelly odišla, pretože vie, aká bola pre ňu perfektná. Je to dievča od vedľa, s postavou, pre ktorú sa oplatí zomrieť a ktorá vyzerá v bielizni skvele.“ Prečo Kelly výhodnú zmluvu hodila za hlavu, možno ukáže čas...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu