Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Britská prsaňa išla donaha: Na jej veľké vnady sú dve ruky málo!

Kelly Brook opäť dráždi veľkými prsiami Zobraziť galériu (9)
Kelly Brook opäť dráždi veľkými prsiami

LONDÝN – Veľké a prirodzené! Také sú prsia britskej modelky Kelly Brook (30), ktorá opäť odhodila zábrany a ukázala ich v plnej kráse. Živia ju už niekoľko rokov, no jej mužskí obdivovatelia sa tohto pohľadu zrejme nikdy nepresýtia - aj keď sú bez silikónu, do dlaní sa nezmestia!

Obdarená sexica svoje hriešne telo obnažila na dráždivom fotení pre magazín Loaded. V Evinom rúchu okrem bujných predností so vztýčenými bradavkami pretŕčala pred objektívom aj svoj pekne tvarovaný zadoček. Výsledné zábery ulahodia očiam nejedného fanúšika, pričom v printovej verzii uzrú svetlo sveta už v júlom čísle. V tom by nemal chýbať rozhovor týkajúci sa, okrem iného, aj veľkosti Kellynho poprsia. Modelka si totiž sama uvedomuje, že príroda k nej bola naozaj štedrá: „Moje vnady sú k môjmu telu príliš veľké. Som proste tyčka s prsiami!“

Na objem Kellynho hrudníka sa však určite nesťažuje jej milenec Danny Cipriani. Dobre platený rugbyový hráč sa síce rozhodol Londýn opustiť, no svoju lásku berie so sebou. Novým domov prominentného páriku sa tak už v septembri stane austrálska metropola Melbourne, kde Danny podpísal kontrakt s tímom domácich Rebelov. U protinožcov sa tak zdrží najmenej dve sezóny.

Prsnatá tridsiatnička sa v súčasnosti nachádza v Mekke filmového priemyslu, aby už čoskoro uviedla do kín svoju zbrusu novú snímku. Ide o 3D film s názvom Piranha, ktorý predstavuje remake hororovej klasiky z roku 1978. O kasový trhák však rozhodne nepôjde, čo v istom interview potvrdila aj samotná Kelly: „Je to zábavný béčkový film s množstvom pŕs, krvi a drámy. Nemyslím si, že zaň získam nejakého Oscara.“ Ak by ale Filmová akadémia pridala kategóriu „Najlepšie prsia vo vedľajšej úlohe“, cennú sošku by si Kelly odniesla zaručene!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu