Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kardashianovci túžia po dokonalosti: Plastiky miluje celá rodina!

Khloe, Kourtney, Kim a mama Chris Kardashian Zobraziť galériu (4)
Khloe, Kourtney, Kim a mama Chris Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Chcú byť pekné a urobia pre to hocičo! Plastické operácie v rodine známej hviezdičky reality šou, Kim Kardashian (29), nie sú ničím nezvyčajným. Práve naopak. Jej členovia skúsili všetko - botox, upravené prsia či lifting, stačí si len vybrať!

Umelá krása! Tak sa dá opísať výzor známych sestier Kardashianových. Kim, ktorá sa preslávila erotickým domácim videom zachytávajúcim sex s jej expriateľom Reggiem Bushom, sa otvorene priznala k botoxu. Práve jemu zrejme vďačí za hladučkú tvár bez vrások.

Ako priznala, k plastikám má dobrý vzťah a je dosť možné, že sa časom stane stálou návštevníčkou ordinácie plastického chirurga. „Ver mi, zlatko, keby som si dala dole podprsenku, povedala by si mi, že si ich mám nechať spraviť. Proti plastickej chirurgii absolútne nič nemám,“ prezradila v televíznej relácii.

Ani pre jej sestry nie je návšteva plastického chirurga ničím nezvyčajná. Khloe si vraj dala upraviť nos a Kourtney sa zase vôbec netají tým, že si nechala zväčšiť prsia. „Mám prsné implantáty, ale je to také smiešne, pretože to vôbec nie je tajomstvo, je mi to jedno,“ povedala na margo rozpitvávania jej poprsia. Mimochodom, v súčasnosti má prsia väčšie ako kedykoľvek pred tým – a nie vďaka silikónu, ale preto, že kojí svojho syna Masona.

Kto by si myslel, že plastiky sú len vecou žien, mýli sa. Môžu byť aj skvelým darom pre zrelého muža! Dokázala to aj spomenutá trojica sestričiek. Svojmu nevlastnému otcovi Bruceovi Jennerovi k šesťdesiatke nedarovali nič iné, ako face lifting. Nuž, možno už len to mu chýbalo, aby do rodiny celkom zapadol!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu