Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nechutná Kim Kardashian: Zasmradila celé lietadlo!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (10)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Panika v lietadle! Presne to vraj nastalo, keď na palubu zavítala hviezdička reality show, Kim Kardashian (29). Nie však od obdivu a nadšenia z krásnej spolucestujúcej, presne naopak. Jej príchod totiž sprevádzal neuveriteľný smrad!

Fuj, to je ale smrad! Tak si povzdychol nejeden cestujúci v lietadle so známou pasažierkou Kim Kardashian na palube. Ukázalo sa totiž, že ani celebrity vždy práve nevoňajú. Kim zrejme pred cestou dostala chuť na poriadne burrito, ktoré vraj smrdelo ako mexická továreň na spracovanie fazule!

Cestujúci v lietadle sa vraj začali nahlas sťažovať na otrasný pach a rýchlo zapínali svoje vetracie zariadenia, aby neuveriteľný smrad zriedil čerstvý vzduch. Hviezdička sa údajne najprv nechcela priznať, ale potom skonštatovala: „Je to moje burrito! Bola som hrozne hladná a musela som si kúpiť niečo na jedenie. Ale máte pravdu, smrdí hrozne,“ a zavolala letušku, aby ho vyhodila. Nuž, niekedy je byť lepšie o hlade, ako o smrade!

Samotná Kim Kardashian však žiadny „páchnuci zážitok“ nepriznala. Na svojej stránke naopak píše, ako skvele sa pri čítaní tejto klebety zabavila. „Po prvé burrito úplne neznášam. A po druhé, nikdy som na palubu lietadla nepriniesla nijakú mexickú stravu. Nič z toho sa nestalo, a tieto ‘moje‘ citáty ma naozaj skvele zabavili!“


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu