Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kim Kardashian nemá kúska citu: Bez váhania týrala mačku!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (8)
Kim Kardashian

LOS ANGELES – Krásna ale bez srdca! Zdá sa, že americká sexi hviezdička reality show Kim Kardashian vôbec nie je taká sladká, ako vyzerá. Neváhala totiž pre dobrú fotografiu nemilosrdne naťahovať úbohú mačičku. Kim, nevieš, že aj zvieratá sú živé tvory?

Prekrásna navonok, škaredá zvnútra? Tak môže dnes exotická krásavica a hviezdička amerických reality show Kim Kardashian pôsobiť na mnohých ľudí. Už jej totiž nestačí ukazovať vlastné sexi telo. V záujme vzniku dobrej fotografie neváha zdrapnúť mačku len za kožu vzadu na krku a visiacu ju naťahovať pred fotoaparátom! Snímok dala aj na svoju Twitter stránku s textíkom: „Fotka z môjho včerajšieho fotenia...dobrá mačička.“

Je celkom pochopiteľné, že sa okamžite ozvali ochrancovia práv zvierat s tým, že Kim by si mala podobné správanie odpustiť. Hviezdička sa však začala brániť tvrdiac, že na „pľace“ bol aj jej majiteľ a veterinár, ktorí jej ukázali ako zviera zdvihnúť. „Mačka nebola nijako zranená a je úplne v poriadku! Milujem zvieratá a nikdy by som žiadnemu neublížila,“ zdôverila sa vo svojom blogu.

Či už hovorí Kim pravdu, alebo si len kryje chrbát, združenie chrániace práva zvierat PETA má na celú vec trochu iný názor. „Kim Kardashian nie je jediným človekom, ktorý si mylne myslí, že keďže matka svoje mačiatka prenáša za kožu vzadu na krku, podporná ruka pod zadkom nie je potrebná.“ Či už bola za gestom Kim hrubosť alebo nevedomosť, isté je, že mačka v jej rukách rozhodne nevyzerá spokojne – práve naopak!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu