Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kim Kardashian v politike: Bude z nej najprsnatejšia kongresmanka?

Barack Obama a Kim Kardashian Zobraziť galériu (10)
Barack Obama a Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

WASHINGTON – To má byť vtip roka? Hviezdička reality show Kim Kardashian (29) asi úplne stratila kontakt s realitou. Najnovšie totiž tvrdí, že by sa chcela stať političkou. Ale Kim, na to ti pekný zadok a veľké prsia nestačia!

Takto to vyzerá, keď jej stúpne sláva do hlavy! Kim sa asi nespamätala z toho, že sa jej dostalo tej cti večerať s americkým prezidentským párom, Michelle a Barackom Obamovcami. Zrazu jej byť hviezdičkou šoubiznisu nestačí, chce ísť po politiky!

„Tento víkend v DC si Kim uvedomila, že by bola v kongrese závanom čerstvého vzduchu. Plus, má mnoho spoločného so zástupcami ľudu, ktorých stretla. Vedeli ste, že senátor Scott Brown, tak ako ona, pózoval nahý?“ Nuž, ak sú šteklivé fotografie podmienkou na obsadenie kresla v kongrese, niet sa čo čudovať, že sú Spojené štáty tam, kde sú.

A čo vedie exotickú krásavicu k názoru, že by bola vo verejnom živote prínosom? „V prvom rade v kongrese nie je dostatok žien. Kim sa cíti úplne prirodzene rozprávajúc o súčasných udalostiach. Miluje sushi a veľmi ju trápi unikajúca ropa a presne vie, kde je Afganistan na mape,“ prezradil zdroj blízky hviezdičke. Bravó, našu podporu má istú!

Kim neváha, nadväzuje konexie a snaží sa získavať podporu, kde môže. Najnovšie sa zblížila s futbalovým krásavcom Cristianom Ronaldom – a to vraj dosť intímne. Asi však pozabudla na to, že Cristiano nie je americkým občanom a tak jej svoj hlas dať nemôže!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu