Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Tehotná Rakovská neprajným Slovákom: Nemáte pochopenie!

Tehuľky Martina Mečiarová a Barbora Rakovská sa včera stali krstnými mamami nového kaderníckeho salónu. Zobraziť galériu (12)
Tehuľky Martina Mečiarová a Barbora Rakovská sa včera stali krstnými mamami nového kaderníckeho salónu.

BRATISLAVA – Budúce mamičky Barbora Rakovská (22) a Martina Mečiarová (29) sa včera stali krstnými mamami nového kaderníckeho salónu v luxusnej novostavbe v Petržalke. Pri tejto príležitosti topky.sk vyspovedali exmoderátorku šou Slovensko má Talent. Čo všetko prezradila o svojom rastúcom brušku?

Jedno prekvapenie za druhým. Barbora Rakovská si vo vzťahu so spevákom Tomim Popovičom rozhodne nedáva načas. Najprv spôsobila táto dvojica rozruch tým, že po päťmesačnom randení ohlásila zásnuby, potom pre zmenu rozvíril párik hladinu plavovláskiným náhlym tehotenstvom, a nakoniec menom Tokyo, ktoré by chceli dať svojmu bábätku.

A práve tento atypický výber sa stal predmetom mnohých diskusií. Niektorí neprajníci totiž nevšedné rozhodnutie dvojice odsudzujú. Barbora sa to však snaží brať s nadhľadom. „Neplánujeme žiť na Slovensku. V zahraničí je to úplne normálne. No musím povedať, že som rozčarovaná zo slovenského národa, že reaguje na to meno tak, ako reaguje. Nechcem to však viac komentovať,“ povedala s úsmevom budúca mamička.

Ako sme sa v súvislosti s plavovláskiným tehotenstvom ďalej dozvedeli, päťmesačné bábätko zatiaľ relatívne poslúcha. „Kope veľmi málo. No v noci sa občas budíme a hľadáme polohu, ktorá nám obom vyhovuje,“ vysvetlila Rakovská, ktorá ešte stále netuší, či nosí pod srdcom chlapčeka alebo dievčatko.

Sledujte TOPKY TV: Barbora Rakovská o tehotenstve a svadbe so spevákom Tomim Popovičom.

Sledujte TOPKY TV: Takto vyzerala módna šou usporiadaná pri príležitosti otvorenia nového kaderníckeho salónu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu