Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rakovská po 10-mesačnom vzťahu: Tají tehotenstvo?!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič Zobraziť galériu (5)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič

BRATISLAVA/TOKIO – Iba nedávno prekvapila zásnubami a už sa v jej okolí šepká o tehotenstve! Podľa našich informácií čaká moderátorka Barbora Rakovská (22) bábätko so svojim partnerom a spevákom Tomim Popovičom (31).

Hoci spolu ešte nie sú ani rok, už majú naplánovanú budúcnosť. Po minuloročných letných zásnubách Barbory Rakovskej a Tomiho Popoviča je vo vzťahu tejto dvojice opäť niečo nové. Bábätko. Podľa nášho dobre informovaného zdroja je totiž plavovlasá moderátorka tehotná.

„Je to moje súkromie a nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ nepoprela Rakovská informáciu, že by bola naozaj "v tom". Ako sme sa v súvislosti s jej tehotenstvom dozvedeli, je to ešte čerstvé. „Nechce o tom hovoriť, pretože neprekročila kritický tretí mesiac,“ prezradil nám zdroj.

Samotná Barbora už aj na svojom Facebookovom profile tehotenstvo nepriamo naznačila. „Pijem vodičku, veľa, veľa,“ napísala. Na to zareagovala jej kamarátka a dvojnásobná mamička slovami: „Mne trvalo tri mesiace naučiť sa piť, aj keď ma nesmädilo.“ Prísun tekutín je práve v období tehotenstva veľmi dôležitý, pretože ženy majú znížený prah smädu a príjmu tekutín nevenujú dostatočnú pozornosť. Odborníci preto odporúčajú denne vypiť dva litre kvalitnej minerálnej vody. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy Barbora radostnú správu oficiálne potvrdí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu