Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rakovská šokuje: Zásnuby s Popovičom! Po 6 mesiacoch!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič Zobraziť galériu (8)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič

BRATISLAVA – Poponáhľali sa! Topky.sk vypátrali, že moderátorka Barbora Rakovská (22) a spevák Tomi Popovič (31) plánujú svadbu. Po šiestich mesiacoch vzájomného vzťahu požiadal hudobník plavovlásku o ruku.

Podľa našich zistení prebehli zásnuby pred dvomi týždňami na Slovensku. „Bol to súkromný romantický moment,“ priblížil priebeh šťastnej udalosti Tomi Popovič. Ako ďalej dodal, Barbora ani chvíľu neváhala a povedala „Áno“. „V živote som nevidel taký úsmev na tvári, aký mala, keď som jej to povedal,“ opísal spevák moment, keď jej na ruku navliekol diamantový snubný prsteň, ktorý kúpil v Amerike.

Dvojica sa zasnúbila po šiestich mesiacoch vzájomného vzťahu. Nie je to však prvýkrát, čo sa v Barborinom živote robia zmeny takto rýchlo. S Tomim sa dala dokopy iba štyri mesiace potom, ako sa rozišla po piatich rokoch so študentom Martinom.

Keď sme sa speváka spýtali, či si nemyslí, že je to moc narýchlo, odpovedal: „Žijem pre dnešný moment. V našom vzťahu nie je robené nič nasilu. Všetko je prirodzené bez akýchkoľvek kalkulácií.“

Ako ďalej podotkol, za toho pol roka o sebe dvojica zistila všetko potrebné. „Nie je nič, čo by ma na nej prekvapilo. Naučili sme sa o sebe veľa vecí. Vieme o vzájomných slabostiach. Je to dosť na to, aby sme sa k takémuto kroku rozhodli,“ vysvetlil topkám Tomi. Svadbu s Barborou by rád zrealizoval približne do dvanástich mesiacov. Jedna by sa mala konať na Slovensku, druhá v USA, kde žije.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu