Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

To je dvojica! Jordan ako šľapka... S frajerom - transvestitom!

Jordan a Alex Reid Zobraziť galériu (6)
Jordan a Alex Reid

LONDÝN - Tá sa ale predviedla! Britská modelka Jordan vlastným menom Katie Price (31) prichádza na trh s novým knižným titulom, ktorý v utorok predstavila s neuveriteľne lacným imidžom. Hlavnú úlohu tentoraz hrali prsia, obrovská parochňa a svalnatý frajer navlečený do ženských šiat!

Zúfalý pokus o humor - aj tak by sa dalo nazvať oficiálne uvedenie na trh knižnej novinky z pera rozvedenej sexbomby. Tá svoje dielo fanúšikom naservírovala ako udržiavaná pracovníčka luxusného erotického salónu doprevádzaná tlupou zmaľovaných transvestitov. Paradoxné na celej maškaráde je, že Katie sa takýmto trápnym spôsobom pokúša predať svoj zovňajšok a "hviezdny" štýl. Návod na to, ako sa stať štýlovou celebritou jej formátu, si totiž čitatelia môžu osvojiť práve vďaka zbrusu novej publikácii.

Modelka prezývaná Jordan si svojich päť minút slávy pred objektívmi paparazzov vychutnávala v červených minišatách s dlhou vlečkou. Tie na prekvapenie mnohých dokázali jej silikóny udržať na uzde a ich dĺžka dokonca zakryla aj nohavičky. Gýčový outfit však televízna hviezda zaklincovala otrasnou peroxidovou parochňou, ktorá z diaľky pripomínala slávnu Marilyn Monroe. Kombinácia našuchoreného peria v páse, megaúčesu a saténu zametajúceho dlážku sa ale nezaobišla bez ošúchaného finále!

To prišlo v podobe štyroch urastených chlapov v dámskych kostýmoch, medzi ktorými nechýbali jej srdcu najbližší - milenec Alex Reid, brat Danny, jazdecký tréner Alex Gould a dlhoročný priateľ Phil Turner. Ženské oblečenie najviac sadlo práve Jordaninmu frajerovi. Ten sa totiž celý večer promenádoval v kostýme bojovníčky Xeny, čo odpovedalo aj jeho reálnej profesii zápasníka. On sám sa dokonca priznal, že v nosení ženských šiat má veľkú záľubu a priliehavý trikot mu dvíha sebavedomie metrosexuála: "Som veľmi homosexuálny! Milujem svet! Som trisexuálny, vyskúšam čokoľvek... Som iba muž, ktorý je zaľubený do svojej priateľky."





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu