Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sukňa či hrubý opasok? Katie Price ukázala silikóny aj polovicu zadku!

Katie Price Zobraziť galériu (8)
Katie Price (Zdroj: isifa)

MANCHESTER - Kovbojka, ako sa patrí! Britská modelka Katie Price (31) na verejnosti opäť pocítila, že v rebríčku obľúbenosti má stále navrch jej odcudzený manžel Peter André (36). Jeho fanúšikom preto na oplátku v dráždivom outfite vystrčila obe "polky" svojho zadku!

Katie si v závere uplynulého týždňa vyrazila na večeru do reštaurácie Living Room v odvážnom westernovom štýle. Kovbojský klobúk, vysoké čižmy a flanelová košeľa lemujúca bujný výstrih so silikónmi - to všetko vzbudzovalo dojem, že erotická fantázia väčšiny kovbojov našla svoju stelesnenú podobu. Čerešničkou na torte však bola jej ultrakrátka kožená sukňa, ktorá svojou dĺžkou pripomínala skôr poriadne hrubý opasok. Televíznej hviezde, známej aj pod prezývkou Jordan, z nej totiž po celý čas vyzývavo trčalo pozadie.

Kontroverzná tmavovláska po celý čas zamestnávala žiadostivé mužské zraky a pri odchode sa stretla aj s rozvášneným davom fanúšikov. Ten však rozhodne nepochádzal z jej fanklubu, pretože skandoval iba dve jednoduché slová: "Team André!" Z nich bolo každému hneď jasné, že húf sa prišiel zastať jej manžela, s ktorým sa Katie práve rozvádza.

Jordan si v tejto napätej situácii údajne chladnú hlavu nezachovala a na prítomných nadšencov nervózne zavrčala: "Nepozerajte šou Petra Andrého. Pozerajte moju!" Hneď potom v konvoji troch áut odfrčala do neďalekého klubu Circle, kde sa až do rána zabávala na country párty s ďalšími kovbojmi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu