Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Haščáková po rokoch na Slovensku: Chystá veľký návrat!

Barbara Haščáková Zobraziť galériu (5)
Barbara Haščáková

BRATISLAVA – Po troch rokoch opäť doma! Speváčka Barbara Haščáková (30), ktorá už viac ako desaťročie žije v USA, zavítala opäť na Slovensko. Dôvodom je nahrávanie cédečka s MC Erikom, s ktorým v deväťdesiatych rokoch lámala rekordy v hudobných hitparádach.

Rodáčka z Košíc žije v Amerike už približne desať rokov. Má tam stabilný vzťah s priateľom Steviem. Toho však nechala doma a priletela pred Vianocami na Slovensko.

„Som tu teraz také dva-tri mesiace. Pozval ma sem Erik. Po desiatich rokoch pripravujeme cédečko, ktoré je už prakticky hotové. Možno sa to dá nazvať aj comebackom,“ priblížila topkám Barbara hlavnú príčinu dočasného návratu domov.

„Mám tu na Slovensku ešte veľa práce. Chystám vystúpenia a koncerty,“ povedala Haščáková, ktorá sa zjavne v najbližších dňoch do USA nechystá. Priateľ si teda na speváčku bude musieť ešte nejaký čas počkať. Keď sme chceli od Barbary vedieť o jej desaťročnom vzťahu s Američanom viac a otvorili sme tému svadby, odbila nás vyjadrením: „Aj keby hej, tak to asi nikomu neprezradím. Ja som skrátka taký typ.“ Ako sa zdá, svoje súkromie je rozhodnutá chrániť pred médiami aj napriek vzdialenosti niekoľkých tisícov kilometrov.

VIDEO: Barbara Haščáková o živote v USA a svojich plánoch na Slovensku.



hascakova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu