Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Barbara Haščáková sa tajne vydala: Vzala si o 10 rokov staršieho partnera?!

Barbara Haščáková sa tajne vydala. Zobraziť galériu (5)
Barbara Haščáková sa tajne vydala.

NEW YORK – Radostné novinky! Barbara Haščáková (33) sa už dlhé roky zdržiava v Amerike, kde túži rozbehnúť svoju spevácku kariéru. Hoci o výraznejších pracovných úspechoch nemožno hovoriť, v súkromí sa jej celkom darí. Niekdajšia držiteľka Zlatého slávika sa totiž nedávno v tajnosti vydala. S najväčšou pravdepodobnosťou si vzala za muža svojho o desať rokov staršieho partnera Stevieho. Interpretka sa tiež netají tým, že túži po dieťati.

Posledných dvanásť mesiacov v živote Barbary Haščákovej bolo náročných. Pred necelým rokom sa totiž musela vyrovnať s náhlou stratou milovaného otca Jozefa, ktorého smrť niesla pochopiteľne veľmi ťažko. Uplynulé obdobie však nebolo len o smútku, ale aj o radosti. Blondínka sa totiž nedávno vydala.

O tajnej svadbe niekdajšej hviezdy slovenskej hudobnej scény informoval týždenník Plus 7 dní. „Slečna už nie som,“ prezradila v rozhovore Haščáková, ktorá však detaily svojho veľkého dňa nechcela konkretizovať. S najväčšou pravdepodobnosťou si za manžela vzala dlhoročného partnera Stevieho, ktorý je od nej o desať rokov starší. Obrad vraj prebehol len v kruhu najbližších

Hoci bola Barbara pri téme svadby na slovo skúpa, oveľa viac sa otvorila pri otázkach týkajúcich sa spoločného potomka. Netají sa totiž tým, že práve dieťatko by mohlo zmierniť jej trúchlenie za mŕtvym otcom. „Mnohokrát ma nabádal, aby som sa vydala, lebo túžil po vnúčatku,“ poznamenala v rozhovore pre spomínaný časopis speváčka. „Raz bol presvedčený, že som tehotná a nechcem mu to povedať, ale mýlil sa. Až teraz prišiel čas, keď o tom vážne uvažujem,“ dodala Haščáková.

Barbara Haščáková sa zviditeľnila v deväťdesiatych rokoch ako členka skupiny Maduar. Neskôr kvôli nezhodám spoločne s Erikom Arestom odišli z kapely a vytvorili duo Mc Erik & Barbara. V roku 1998 sa však ich cesty rozišli a presne v tom istom roku získala speváčka ocenenie Zlatý slávik. Od roku 2000 žije a pôsobí v Amerike.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu