Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Barbara Haščáková prekvapuje: Netradičná rozlúčka s mŕtvym otcom!

Barbara Haščáková sa so svojím otcom rozlúčila netradičným spôsobom. Zobraziť galériu (6)
Barbara Haščáková sa so svojím otcom rozlúčila netradičným spôsobom.

LOS ANGELES/KOŠICE – Barbara Haščáková (32) prežíva v týchto dňoch veľkú bolesť a žiaľ. Vo štvrtok ráno totiž náhle zomrel jej otec Jozef (†63), ktorý bol docentom na technickej univerzite v Košiciach. Smutná správa zastihla speváčku v Amerike, kde už dlhšiu dobu žije. Pamiatku zosnulého rodiča si preto uctila aspoň symbolicky - vcelku nezvyčajným spôsobom.

Barbara Haščáková prišla pred pár dňami o svojho milovaného otca Jozefa. Keďže sa v čase smutnej udalosti nachádzala v USA, do rodných Košíc nemohla vycestovať ihneď. Rozhodla sa preto, že sa s milovaným človekom rozlúči aspoň na diaľku. Svoje „zbohom“ mu povedala na mieste, na ktorom už v minulosti podobné bolestné chvíle prežívala. 

„Barbarka sa s oteckom išla dnes večer aspoň symbolicky rozlúčiť  k hrobu Michaela Jacksona tu v L.A, tiež ho veľmi milovala,“ zverila sa na sociálnej sieti herečka a zároveň Barbarina blízka priateľka žijúca v Amerike Silvia Šuvadová. V Haščákovej mene taktiež vzdala zosnulému hold. „Chcela, aby som napísala, že jej otecko bol génius. Určite bol a navždy bude,“ dodala Šuvadová.

Aj Silvia poznala osobne akademického maliara a veľmi si ho vážila. „Barbarka mala veľmi krásny vzťah so svojím oteckom. Volali si každý deň. Ja som mu cez telefón sľúbila, že na Barbarku v USA dohliadnem. Svoj sľub stále plním. Pán Jozef bol taktiež skvelý maliar, Barbarka povedala, že ten najlepší na svete," zaspomínala si herečka.

Haščáková včera odletela za mamou, ktorá žije v niektorej z amerických metropol. O pár dní na to by sa mali spoločne vrátiť na Slovensko, aby sa zúčastnili pohrebu. Ten sa bude konať s najväčšou pravdepodobnosťou v Košiciach. Zúčastniť sa ho plánuje aj speváčkin blízky priateľ Erik Aresta, s ktorým kedysi tvorili duo MC Erik a Barbara.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu