Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok pre Barbaru Haščákovú: Náhla smrť zdravého otca!

Barbara Hačšáková dnes prišla o otca Jozefa. Zobraziť galériu (6)
Barbara Hačšáková dnes prišla o otca Jozefa.

KOŠICE - Veľký smútok! Barbara Haščáková (32) sa bude musieť vrátiť z Ameriky, kam sa pred časom odsťahovala. Bohužiaľ, dôvodom nie je žiadna radostná udalosť. Dnes ráno jej totiž zomrel otec Jozef (†63), akademický maliar a docent na technickej škole v Košiciach.

Trpký návrat! Barbara Haščáková si ani v najhoršom sne zrejme nepredstavovala, že domov ju pritiahne maximálne smutná udalosť. Dnes jej nečakane zomrel otec, akademický maliar Jozef Haščák. Ten pôsobil ako pedagóg na Katedre dizajnu Fakulty umení Technickej univerzity v Košiciach.

Topky.sk si informáciu o jeho smrti overovali aj na škole. „Bohužiaľ, je to pravdivá správa,” dozvedeli sme sa práve na katedre, kde vyučoval. Ako sa nám podarilo zistiť, speváčkin otec nebojoval so žiadnou vážnou chorobou a bol zdravý. „Bolo to také náhle úmrtie,” tvrdí náš zdroj.

S Barbarou Haščákovou sa nám zatiaľ skontaktovať nepodarilo. Zastihli sme však Erika Arestu, ktorý s ňou kedysi tvoril hudobné duo Mc Erik & Barbara. „Teraz som sa to dozvedel, už som Barbare písal aj na Facebook. Som momentálne na Slovensku a ak sa mi s ňou podarí spojiť, asi sa aj ja vyberiem do Košíc,” povedal nám Aresta, ktorý už dlhšie žije v Prahe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu