Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Záhradníkova partnerka Panczová: Hanbila sa za to, čo mala na sebe!

Zuzana Panczová v pompéznej róbe. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Panczová v pompéznej róbe.

BRATISLAVA – Róba ako hrom! Blondínka Zuzana Panczová (28), ktorá sa v sobotu večer vynímala po boku Branislava Záhradníka (36), si obliekla na Bratislavský Bál bezpochyby najnápadnejšie šaty. Keď sa však topky.sk pokúšali zistiť, odkiaľ ich má, urputne sa to snažila utajiť. Že by sa za ne hanbila?!

Bratislavský Bál, ktorý sa už po deviatykrát konal v našom hlavnom meste, si nenechal ujsť ani šéf Dopravného podniku Bratislava Branislav Záhradník. V spoločnosti sa ukázal už po druhýkrát s blondínkou Zuzanou Panczovou. Tá sa zviditeľnila vďaka jojkárskej reality šou Dievča za milión. Po nedávnej divadelnej premiére hry Othello sa teda objavili opäť v spoločnosti. Obaja sa hodili do slávnostného a išli si zaplesať.

Topky.sk na margo ich pompéznych outfitov zaujímalo, či im pri výbere niekto pomáhal a odkiaľ ich majú. Zatiaľ čo Branislav bez problémov odpovedal, jeho polovička s tým mala menší problém. „Mala som tiež poradcov. Som spokojná s výberom. Veľmi sa mi tie šaty páčia a cítim sa v nich dobre,“ povedala Zuzana. Keď sme sa jej spýtali na ich pôvod, zaváhala a odbila nás vyjadrením: „Neprezradím.“ Podľa našich informácií sú šaty z požičovne. Na tom by predsa nebolo nič zlé, keby sa plavovláska namiesto hrania na záhadnú hrdo priznala, že si ich zaobstarala iba na tento večer.

FOTO: Panczová si na ples obliekla ružovú honosnú róbu. Nechcela prezradiť, odkiaľ ju má.

Záhradníkova partnerka Panczová: Hanbila
Zobraziť galériu (4)

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na tohtoročnom Bratislavskom Bále

Sledujte TOPKY TV: Záhradník a Panczová o svojom outfite!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu